Ons biologische cacaopoeder heeft een heerlijke aromatische volle smaak. Cacaopoeder is een onmisbaar ingrediënt in diverse bakrecepten, zoals brownies, chocoladetaart en tiramisu. Cacaopoeder is bovendien ideaal om zelf een heerlijke kop warme chocolademelk mee te maken.
Cacaopoeder wordt gemaakt door cacaobonen te fermenteren, drogen en roosteren en daarna te malen tot een cacaomassa. Door vervolgens met behulp van persen het overgrote deel van de cacaoboter uit de cacaomassa te verwijderen ontstaat er een droge koek, welke gemalen wordt tot cacaopoeder. Ons biologische cacaopoeder is afkomstig uit Peru en de Dominicaanse Republiek.
Biologisch cacaopoeder kan gebruikt worden in allerlei bakrecepten, zoals taarten, koekjes, brownies en bonbons. Ook leuk als decoratie van bijvoorbeeld desserts of een cappuccino. Of meng wat cacaopoeder door je smoothie, erg lekker in combinatie met banaan.
Ingrediënten: cacao naturel 10-12% (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Peru en de Dominicaanse Republiek
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1430 kJ (342 kcal) | |
Vet | 11,0 g | |
- waarvan verzadigd | 6,5 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | - g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | - g | |
Koolhydraten | 14,0 g | |
- waarvan suikers | 0,0 g | |
Voedingsvezels | 45,0 g | |
Eiwitten | 24,0 g | |
Zout | 0,0 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews