Wasabi pinda crackers zijn heerlijke verse pinda’s omhuld door een krokant laagje met wasabismaak. De echte Japanse wasabi smaak komt in onze wasabi pinda’s goed naar voren. Lekker pittig, maar niet té.
Wasabi is een specerijenpasta die wordt gemaakt van de wortelstam van de Wasabio Japonica, oftewel de wasabi plant. Het specerij heeft een opvallende groene kleur en karakteristieke scherpe smaak en geur. Wasabi wordt van oudsher veel gebruikt in de Japanse keuken.
Wasabi pinda crackers geven net wat extra pit aan een feestje of borrel. Ook heerlijk om van te snacken ’s avonds op de bank of met een drankje in de tuin. Je kunt de pinda’s bovendien gebruiken als lekkere wasabi crunch in rijstgerechten, salades of soepen.
Ingrediënten: tarwemeel, pinda's (28%), suiker, gemodificeerd maiszetmeel, maissiroop, zonnebloemolie, zout, 1% wasabi kruiden (suiker, zout, maltodextrine (mais), sojasauspoeder (soja, tarwe, zout), wasabismaak, anti-klontermiddel E551, gistextract, zonnebloemzaadolie), zeewier, 0,1% wasabipoeder (aroma, mierikswortel, wasabi japonica, stabilisator E414, gemodificeerd aardappelzetmeel, maltodextrine (mais)), kleurstof E141ii
Land van herkomst: China
Allergenen: bevat soja, gluten, maïs en pinda's en kan sporen bevatten van noten en pinda's
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1938 kJ / 461 kcal | |
Vet | 17,0 g | |
- waarvan verzadigd | 4,0 g | |
Koolhydraten | 60,0 g | |
- waarvan suikers | 18,0 g | |
Voedingsvezels | 6,0 g | |
Eiwitten | 11,0 g | |
Zout | 1,8 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews