De klassieke borrelnoten zijn een hit op ieder feestje. Maar ook thuis als snack zijn deze pinda’s met een krokant gekruid jasje een groot succes. De borrelnoten cocktail bevat borrelnootjes in 3 vrolijke kleuren.
Borrelnoten zijn een populaire Nederlandse snack. In de jaren ’50 zijn ze voor het eerst geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De kruidige pinda’s zijn gebaseerd op verschillende Indonesische pinda’s met een krokant buitenlaagje: ‘Katjang’. Oorspronkelijk werden de borrelnoten ook ‘Katjang Shanghai’ genoemd. Later hebben ze de naam borrelnoot gekregen.
Zoals de naam al aangeeft zijn borrelnoten perfect voor op een borrel of feestje. De kruidige en knapperige pinda’s zijn haast onweerstaanbaar als ze eenmaal op tafel staan. Natuurlijk ook heerlijk voor ’s avonds op de bank.
Ingrediënten: pinda's (47%), zetmeel (tarwe, mais, aardappel), zonnebloemolie, suiker, zout, hartige smaak (uienpoeder, gistextract, knoflookpoeder, gedroogde ui, aroma’s, kruiden en specerijen), kleurstoffen (geconcentreerd bietenroodsap, curcumine en paprika extract)
Land van herkomst: Nederland
Allergenen: bevat pinda's, gluten en maïs en kan sporen bevatten van noten
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2416 kJ / 581 kcal | |
Vet | 40,0 g | |
- waarvan verzadigd | 5,4 g | |
Koolhydraten | 39,0 g | |
- waarvan suikers | 6,2 g | |
Voedingsvezels | 2,8 g | |
Eiwitten | 14,0 g | |
Zout | 1,5 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews