Kokosbloesemsuiker is een natuurlijke zoetstof die wordt verkregen uit de kokospalm. Kokosbloesemsuiker is lichtzoet en karamelachtig van smaak. Het kan perfect gebruikt worden ter vervanging van geraffineerde suiker.
Kokosbloesemsuiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de bloesem van een kokospalm. Dit sap wordt door verwarming ingedikt en daarna in mallen gegoten. Wanneer het afkoelt, vormen zich grote blokken. Deze blokken worden vervolgens fijngemalen tot kokosbloesemsuiker.
Kokosbloesemsuiker kan je voor alles gebruiken waar je normaal gesproken witte suiker voor zou gebruiken. Het is uitstekend te gebruiken in baksels of door hartige maaltijden. Kokosbloesemsuiker is ook erg lekker door warme dranken, zoals koffie of thee.
Ingrediënten: kokosbloesem suiker (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Indonesië
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: koel bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1636 kJ (391 kcal) | |
Vet | 1,0 g | |
- waarvan verzadigd | 0,6 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0,0 g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 0,0 g | |
Koolhydraten | 94,6 g | |
- waarvan suikers | 73,3 g | |
Voedingsvezels | 4,1 g | |
Eiwitten | 0,8 g | |
Zout | 0,6 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews