Onze biologische pasta wordt gemaakt van hoge kwaliteit biologische durum tarwe. De pasta heeft een fijne stevige textuur en een volle smaak. Heerlijk om te combineren met een pastasaus of door een salade.
Onze biologische pasta is afkomstig uit Italië. Pasta vormt hier een belangrijk onderdeel van de traditionele keuken en het wordt gebruikt in veel verschillende gerechten. Pasta komt in alle mogelijke vormen en maten, waarbij elke vorm weer net eigen unieke eigenschappen en karakteristieken heeft. Hierdoor is er voor iedere pastassoort een andere saus of bereidingswijze optimaal.
Pasta kan je combineren met veel verschillende sauzen, groenten, vlees, vis en kruiden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Kies bijvoorbeeld voor een pastasaus op basis van tomaten of room of gebruik pasta als basis voor een heerlijke maaltijdsalade.
Kooktijd: 8-9 minuten
Ingrediënten: fusilli van 100% Durum tarwegriesmeel (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Italië
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1465 kJ / 350 kcal | |
Vet | 1,2 g | |
- waarvan verzadigd | 0,2 g | |
Koolhydraten | 75,0 g | |
- waarvan suikers | 6,7 g | |
Voedingsvezels | 2,6 g | |
Eiwitten | 10,5 g | |
Zout | 0,0 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews