Biologische kokos chips zijn ontzettend lekker als tussendoortje of door het ontbijt. De chips hebben een heerlijke tropische kokossmaak en zijn bijzonder knapperig.
Onze biologische kokos chips zijn gemaakt van enkel puur kokosvruchtvlees. Verse kokosnoten uit Sri Lanka worden na de oogst geschild, waarna het vruchtvlees wordt geschaafd tot snippers. Deze snippers worden vervolgens gedroogd en geroosterd (zonder olie) bij een temperatuur van 105 °C. Dit resulteert in heerlijk krokante kokos chips.
Kokos chips zijn heerlijk om zo uit het vuistje van te smullen. Perfect als snack voor bij een film of voor op tafel bij een feestje. De exotische kokos chips zijn daarnaast erg lekker om te gebruiken in het ontbijt. Extra lekker in combinatie met wat vers fruit, zoals ananas of mango. Of gebruik de chips als decoratie van bakrecepten of desserts, zoals bananenbrood, taart of pudding.
Ingrediënten: kokos (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Sri Lanka
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2780 kJ (662 kcal) | |
Vet | 58,9 g | |
- waarvan verzadigd | 55,7 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | - g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | - g | |
Koolhydraten | 25,3 g | |
- waarvan suikers | 4,4 g | |
Voedingsvezels | 5,7 g | |
Eiwitten | 7,6 g | |
Zout | 0,3 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews