Na alle prachtige zoete recepten is het tijd om de hartige Kanjers te laten watertanden. Vandaag delen wij een smakelijk pesto brood recept, waarbij de rode en groene pesto elkaar omarmen als ware maatjes waardoor er een broederschap ontstaat en tevens ook een prachtig kleurencontrast. Een lust voor het oog én een smaaksensatie in de mond, kan ik je nu alvast verklappen.
De havermout en amandelmeel vormen samen met de eieren het fundament voor deze Smaakmaker! Door deze met liefde te combineren met de pesto’s en toe te dekken onder een deken van champignonnetjes en uitjes onder begeleiding van de zaden & pittenmix ontstaat de perfecte combinatie! Namelijk een heerlijk Pesto Brood recept met een twist van allerlei prachtige producten van De Notenstore!
Het pesto broodje recept is makkelijk om te maken, succeservaring gegarandeerd! Je kunt het broodje eten zonder beleg maar het is ook absoluut een aanrader om deze te combineren met een heerlijke kom soep.
Gluten- en lactosevrij genieten kan heel eenvoudig! Enne, hou je niet van rode of groene pesto, gebruik dan iets wat jij wel lekker zou vinden.
Dit recept is gemaakt door Marike van 'Oh My Pie'. Marike maakt om de twee weken een heerlijk glutenvrij recept speciaal voor ons blog.
Ingrediënten:
Springvorm advies: Ik heb voor dit broodje een cakevorm van #23 cm gebruikt.
Aan de slag!
Eetsmakelijk! Geniet ervan!